Цьогоріч у Тернополі 112 випускників були нагороджені золотою медаллю (Фото)

Опубліковано:
25 Червня, 2018

У Тернополі відбулося загальноміське свято «Випускник – 2018». Незважаючи на негоду, випускники усіх загальноосвітніх навчальних закладів пройшлися традиційною ходою центральними вулицями міста. Цьогоріч завершили навчання 1132 випускники, з них 112 нагороджені золотою медаллю та 42 – срібною.

Продовжилося святкування на міському стадіоні, де очільник міста Сергій Надал нагородив медалістів і переможців конкурсу на кращий вишитий костюм. Також за максимальний результат ЗНО із базової дисципліни одна із випускниць отримала грошову винагороду.

«Шановні випускники! Сьогодні ви зробили крок в доросле та самостійне життя. Перед вами відкриваються нові перспективи та можливості, адже саме ви будуватимете нову українську державу. Тому  я бажаю здійснення всіх ваших планів і задумів. Нехай ті щирі посмішки, які є сьогодні на вашому обличчі, будуть з вами все ваше життя. Будьте впевнені у своїх діях, – зазначив випускникам очільник міста. – Хочу висловити подяку вашим батькам та педагогам, тому що кожен з них вклав частинку себе у ваше виховання та творення вашого світогляду. Тому, як би не склалася ваша доля, в якому куточку країни чи світу ви б не опинились, пам’ятайте завжди про тепло рідної домівки, про ласкаву материнську колискову, про батьківську мудрість і про ті знання, які вам подарували ваші вчителі!»

Також тернопільських випускників привітав Заслужений артист України, лідер гурту «Нічлава» Андрій Підлужний.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускний, #медаль, #нагорода, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: