Андрій Підлужний збере зірок у Тернополі для зйомок у кліпі на його нову пісню

Опубліковано:
25 Червня, 2018

26 червня о 18:00 у Тернополі розпочнуться зйомки кліпу на пісню «Навіки». Саме тоді воєдино зійдуться три творчі та самобутні одиниці: відомий гурт «НIЧЛАВА», на чолі із співаком та композитором Андрієм Підлужним, чарівна виконавиця Тоня Матвієнко та один із найбільш титулованих чоловічих гуртів «Піккардійська Терція»!

Композиція «Навіки» уже побіжно встигла запам’ятатися нашому слухачеві та глядачеві, адже вона є славнозвісним саундтреком до першого історичного фільму «Король Данило». Дещо раніше на неї уже відзняли кліп на горі Бона, що у Кременеці.

Цього ж разу пісня «Навіки» постане у новому акустично-акапельному звучанні.

– Спершу ми хотіли зняти черговий міні-фільм, музичний бойовик. Усю роботу планували зосередити у Вишневецькому замку, який дуже добре зберігся, і перебуває у задовільному стані. Але, зважаючи на те, що у Тоні надто уже щільний графік, вирішили зробити все більш «лайтово», так би мовити, по-сімейному, по-дружньому. Тому, зрештою, зупинилися на рідному, затишному та привітному Тернополі. А це, що не кажіть, чудове місто і місце для зйомок, – розповідає Андрій Підлужний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій підлужний, #кліп, #навіки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #піккардійська терція, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини, #тня матвієнко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: