На фабриці у Жукові на Тернопільщині за місяць шиють 10000 чоловічих сорочок

24.06.2018 19:34   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ярослав Бачинський

Легка промисловість освоюють у населених пунктах Бережанського району. В другій декаді червня в селі Жуків було багатолюдно. На відкриття новоствореного сучасного швейного виробництва приїхали не лише очільники району, інвестори, але зібралося все місцеве населення. В урочистій обстановці відкрили фабрику ТОВ «Мануфактура» - першу ластівку легкої промисловості на селі Бережанщини.

Проведено капітальний ремонт великого за розмірами корисного використання світлого приміщення, встановлено енергозберігаючі вікна й двері, систему опалення на альтернативні види палива. Створено побутові умови для кожної виробничої зміни, душові кімнати, теплі санвузли. Нове підприємство обладнане високотехнологічним устаткуванням, швейними машинками з програмним забезпеченням, столи, праски із подачею пари.

Читайте також

На Тернопільщині зросла середня заробітня плата

Спеціалізація ТОВ «Мануфактура» - це пошиття чоловічих сорочок, різних розмірів та фасонів. Обсяг - 10 тис штук виробів у місяць. Продукція, що виготовляється буде спрямована на експорт в країни Євросоюзу, зокрема, Польщу, Швецію, Німеччину, Данію. На перших порах на фабриці працює 25 місцевих та із сусідніх сіл швачок, які пройшли короткий теоретичний курс навчання. До кінця нинішнього року тут заплановано розширити до 70 робочих місць. Встановлено рівень зарплати 10 тис. грн у місяць для працюючих.

Сільський голова Жукова Василь Крамар від імені громади подякував інвесторам, керівнику підприємства Ігорю Гаркоті за постійну працю для односельчан.

Інвестори пообіцяли здати в експлуатацію ще одне таке підприємство в одному із сіл Бережанського району.

Ярослав Бачинський


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі