Тернопільський студент пройшов стажування у Великобританії

Опубліковано:
24 Червня, 2018

Під час навчання студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського намагаються використати кожну можливість, щоб здобути практичний досвід. Представник факультету іноземних студентів п’ятикурсник Michael Frempong шліфував свої практичні навички в лікарні Принца Чарльза у Великобританії (місто Мертір Уельс).

Він мав можливість пройти програму клінічного вдосконалення з відомим колоректальним хірургом, професором П.Н.Харай (P.N.HARAY), який працює у вищезгаданій лікарні.

null

Фото: ТДМУ

«Взагалі я подавав заявку на участь у міжнародній конференції, але з певних причин її перенесли на пізніший термін. Проте мені запропонували пройти стажування в одній з найкращих клінік Великобританії. Це була для мене добра новина – я погодився на пропозицію.

null

Фото: ТДМУ

Упродовж стажування  отримав змогу працювати в команді професора П.Н.Харай, брав участь в огляді хворих у палатах, амбулаторіях, проведенні ендоскопії та асистував в операційній. Справа в тому, що своє майбутнє я бачу в хірургії. Відповідно всі ці дні, проведені в операційній залі, спілкування з досвідченими фахівцями, є для мене дуже важливими і корисними», – зазначив Michael Frempong.

null

Фото: ТДМУ

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великобританія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стажування, #студент, #ТДМУ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: