У Козівському районі жінка так «знімала прокляття», що віддала шахрайці усі заощадження

Опубліковано:
24 Червня, 2018

34-річна жителька села Олесино Козівського району думала, що знімає пороби та привертає щастя у родину, та вийшло навпаки – після відвідин незнайомки проблеми тільки почались.  

Смуглява жінка зайшла на подвір’я потерпілої 20 червня близько обіду. Запитала, чи не мають на продаж якогось старого товару. Жінки розговорилися, а гостя почала розповідати господині про страшні родинні прокляття. Козівчанку циганка просто шокувала розповідями про небезпечні хвороби у чоловіка і дітей. Наостанок запевнила, що усі чари потрапили до хати з грошима.

Читайте також

В Тернополі затримали шахрая, який ошукав учасників АТО
На Підгаєччині затримали крадійку

Повірила розповідям незнайомої і старенька матір, яка чула їхню розмову. Тож жінки винесли «на зняття прокляття» усі гроші, які тільки мали, позабирали навіть заощадження у  дітей. А це 12 тисяч гривень, 4900 євро та понад 8 тисяч доларів, які чоловік потерпілої привіз з заробітків. Аферистка запевнила жінок, що все відмолить і вже наступного дня поверне гроші «чистими».

Жінка чекала ворожку цілий день. Коли ж вона так і не з’явилася – звернулась у поліцію. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: