Вночі 23 червня у Дарницькому районі Києва сталася бійка із застосуванням зброї. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

За інформацією правоохоронців, події сталася на проспекті Бажана. Чоловік повідомив силовикам, що чув постріли і на місце інциденту відправили екіпаж патрульних поліцейських, слідчих та експертів.

«Зі слів свідків ми встановили, що між групою осіб виник конфлікт, який переріс у штовханину, а згодом – у бійку. У результаті один із учасників зробив кілька пострілів угору. Після цього компанія сіла в авто – і поїхала у невідомому напрямку, забравши із собою побитого чоловіка», – заявив начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев.

За його словами, пізніше постраждалого виявили у лікарняному закладі. Він відмовився від надання показань та написання заяв, вказавши, що самостійно розібрався у ситуації.

Попри це поліція відкрила кримінальне провадження за  ст. 296 Кримінального кодексу України. Причину конфлікту встановлюють.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #Дарниця, #київ, #поліція, #стрілянина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: