«Тиждень креативного підприємництва» в Тернополі

Опубліковано:
22 Червня, 2018

Що таке “Креативна економіка”? Чи є успішні кейси креативного підприємництва в Тернополі? Які можливості відкриваються для тих, хто буде впроваджувати нові знання та креативні рішення? Відповіді на ці та багато інших запитань можна дізнатись, взявши участь в “Тижні креативного підприємництва”, який відбудеться з 22 по 29 червня у нашому місті.

Як повідомляє представниця організаторів проекту, голова ГО “АТОМ” Ірина Яремчук: “На зустрічах учасники будуть мати можливість поспілкуватись з іншими підприємцями, людьми, які  зацікавлені у креативному підході до бізнесу, знайти серед них однодумців, а можливо – партнерів.”

Програма проекту передбачає створення платформи для спілкування представників різних сфер, зокрема моди, реклами тощо. “Кожен зможе почути історії успішних людей, надихнутись креативними кейсами та додати творчості та інноваційності у власну справу.”  пояснює керівниця РА “РеклаМіст” Людмила Лукіян.

Вхід вільний! (за умови попередньої реєстрації)

Проект організований ГО “АТОМ” спільно з ГС “Молодіжний центр – Тернопіль” за підтримки відділу сім’ї та молоді ОДА та управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської міської ради.

Більше інформації про події. 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семінар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: