У Тернопіль приїдуть зірки для зйомок кліпу

22.06.2018 15:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Настя Острозька

Новий кліп на пісню «Навіки» із кінофільму «Король Данило», яку виконує тернопільський співак Андрій Підлужний, зніматимуть незабаром у Тернополі.

Раніше для цієї композиції уже відзняли кліп на горі Бона у Кременці. У новому ж варіанті у ньому візьмуть участь одразу три творчі, самобутні одиниці: один із найбільш титулованих чоловічих гуртів «Піккардійська терція», чарівна виконавиця Тоня Матвієнко та відомий гурт «Нічлава» на чолі зі співаком та композитором Андрієм Підлужним. А пісня «Навіки» матиме нове акустично-акапельне звучання, — повідомляє сайт Доба з почсиланням на "За Збручем".

– Спершу ми хотіли зняти черговий міні-фільм, музичний бойовик, – розповідає Андрій Підлужний. – Усю роботу планували зосередити у Вишнівецькому замку, який дуже добре зберігся, і перебуває у задовільному стані. Але, зважаючи на те, що у Тоні надто уже щільний графік, вирішили зробити все більш «лайтово», так би мовити, по-сімейному, по-дружньому. Тому, зрештою, зупинилися на рідному, затишному та привітному Тернополі. А це, що не кажіть, чудове місто і місце для зйомок.

Знімальний майданчик для кліпу облаштують в одній із тернопільських фотостудій, що розташована на дев’ятому поверсі заводу «Оріон» на вулиці 15 Квітня, 6. Зйомки проходитимуть 26 червня ввечері.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі