Очільник Тернополя Сергій Надал зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Марі Йованович

22.06.2018 13:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільщину відвідала Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович. Під час візиту вона зустрілася з міським головою Тернополя Сергієм Надалом.

В ході зустрічі обговорили важливі напрями розвитку Тернополя, реалізацію нових проектів та налагодження тісних дипломатичних відносин у сферах безпеки, економіки та енергозбереження.

«Я вдячний пані Посол за візит до Тернополя, що відбувся вперше, та небайдужість і сприяння у вирішенні проблем нашого міста, - наголошує Сергій Надал. – Також хочу зазначити, що нещодавно під час робочого візиту до США, разом з мером міста Парма підписали меморандум про встановлення відносин між Тернополем та Пармою як міст-побратимів. Оскільки підтримка США для нас є дуже важливою, особливо сьогодні, сподіваюся, що наша подальша співпраця буде продуктивною та корисною».

Водночас, Марі Йованович відзначила, що розглядає Україну як надійного і впевненого партнера, та бажає, аби наші двосторонні стосунки базувалися на спільних інтересах та завданнях і приносили якісний результат.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі