На Тернопільщині, поки власник автомобіля перебував на АЗС, зловмисник скористався його автомобілем

Опубліковано:
22 Червня, 2018

Гусятинським відділом Чортківської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво  у кримінальному провадженні за ч.2 ст.289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало значної матеріальної шкоди).

Встановлено, що 20-річний житель одного із сіл Тернопільського району  21 червня 2018 року, перебуваючи на території АЗС “ВВА” у м. Хоростків Гусятинського району, відкрито заволодів автомобілем “AUDI A6”, чим завдав потерпілому значної  матеріальну шкоди. Зловмисника було зупинено на викраденому автомобілі працівниками патрульної служби поліції міста Тернополя. На даний час особу затримано в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція статті інкримінованого злочину передбачає позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: