Молода тернополянка увійшла в ТОП-500 найвпливовіших жінок України (Фото)

21.06.2018 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

Тернополянка Олександра Струмчинська стала відомою в Україні завдяки наполегливій праці у напрямку створення проукраїнської соціальної мережі, яка би об’єднувала наших співгромадян з різних куточків світу. Сьогодні співзасновниця соцмережі «ЄСвоє» на власному прикладі демонструє — якщо є віра, помножена на дію, то результат не забариться, поідомляє сайт Галас з посиланням на Тернополяни.

Днями Олександра написала на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» про чудову новину — молода дівчина потрапила до рейтингу «500 найвпливовіших жінок України» за версією журналу «WOMAN». За її словами, телефонний дзвінок, у якому їй повідомили, що вона у ТОП-500 номінантів пролунав ще в січні, однак тоді вона цьому не надто вірила що щось подібне станеться за декілька років, але сталось це набагато швидше. І от буквально сьогодні, коли отримала офіційне підтвердження за оцінкою Номінаційної експертної ради «Європейської Асоціації розвитку Бізнесу», «Агенства стратегічного маркетингу B29» та журналу «WOMAN – журнал для женщин», я повірила на 100% і зрозуміла, що насправді робота зроблена грандіозна, шлях пройдено швидкий і не легкий. Так! Я в ТОП-500 найвпливовіших жінок України у номінації «Business Services», – пише Олександра Струмчинська , з чим ми її і вітаємо та бажаємо підкорювати нові вершини, добиваючись успіху, який так любить наполегливих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі