Найближчими днями на Тернопільщині прогнозують грози та град

Опубліковано:
21 Червня, 2018

У найбліижчі дні на Тернопільщині синоптики прогнозують нестійкі погодні умови. В основному обумовлені впливом циклону над Балтійським морем та проходженням атмосферних фронтів.

22 червня тернополянам слід прихопити парасольки. В області очікують короткочасні дощі та грози. Подекуди град. Вітер – південно-західний з переходом на північно-західний 7-12м/с. В окремих районах пориви вітру та шквали сягатимуть 17-22м/с. Термпература повітря, у зв’язку з проходженням холодного атмосферного фронту, знизиться – впродовж доби становитиме 16-22 градуси тепла.

23-24 червня – вночі без істотних опадів. Вранці та вдень короткочасні грозові дощі. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 6-11 вище нуля, вдень – 16-21 градусів тепла.

25-26 червня істотних опадів синоптики вночі не прогнозують. Вдень – місцями короткочасні грозові дощі. Вночі температура повітря становитиме +7+12, вдень 19-24 градуси тепла.

У найближчі дні будуть достатньо прохолодні погодні умови, – повідомили журналістам “МедіаТОР” у Тернопільському обласному гідрометцентрі. Також синоптики зазначили, якщо орієнтуватися на кліматичну норму, то ці температурні показники не є нижчими за неї. Оскільки плюсова температура повітря протягом останнього тижня була досить високою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: