На Тернопільщині оштрафували депутатів міськради за корупцію

21.06.2018 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

За несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, яка припиняє таку діяльність за період, не охоплений раніше поданими деклараціями, 3 колишніх депутатів Хоростківської міської ради Гусятинського району притягнуто до адміністративної відповідальності.

Працівниками поліції, за погодженням прокуратури області, складено протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, відносно 3 депутатів Хоростківської міської ради Гусятинського району, які припинили повноваження.

За результатами розгляду протоколів Гусятинським районним судом правопорушників притягнуто до відповідальності. Кожен з колишніх народних обранців повинен сплатити штраф за скоєне правопорушення у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Довідково: з початку цього року спеціально уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції складено та направлено до суду 98 протоколів про вчинення посадовцями області правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Судами розглянуто 81 справу (з урахуванням залишку минулорічних), з яких у 40 - прийнято рішення про притягнення винних до адміністративної відповідальності та накладення стягнення у вигляді штрафу на загальну суму понад 35 тис грн.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі