Борщівським студентам аплодували в Умані

Опубліковано:
20 Червня, 2018

Сповна продемонстрували свої творчі обдарування студенти Борщівського агротехнічного коледжу на Всеукраїнському фестивалі  «Софіївські зорі», участь в якому щорічно беруть представники аграрних вишів зі всієї України. Борщівці, як завжди, вразили майстерністю виконання художніх та вокальних номерів на концерті переможців областного етапу фестивалю.  Найбільше учасникам свята сподобалась вокальна композиція «Накувала зозуля» у виконанні Інни Ониськів, Наталії Морозко та студентів БАТК.

Повернувшись із фестивалю, студенти і викладачі діляться враженнями від поїздки і зазначають, що час проведений тут був багатий на приємні події, позитивні емоції. 

Також Черкащина гостинно зустріла на своїй землі делегацію Борщівського агротехнічного коледжу в  Умані на XX зльоті студентських лідерів аграрної освіти. В перший день для гостей організували цікаву екскурсію «Знайомство з історією Уманського національного університету садівництва» та подорож до Національного дендрологічного парку «Софіївка».

У рамках зльоту провели агрополітичні дебати, засідання Об’єднаної ради студентського самоврядування, конкурс «Стратегічний розвиток аграрного сектору – бачення молодих українських спеціалістів». Студенти відвідали також низку промислових підприємств та фермерських господарств Уманщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: