Тернополяни вимагають не допустити розкрадання землі у майбутньому парку

Опубліковано:
19 Червня, 2018

Тернополяни побоюються розкрадання землі у майбутньому парку на вул. Кївська – Тарнавського. З вимогою не допустити розкрадання – жителі міста звернулися до міської ради, 18 червня вони написали відповідну петицію:

«З достовірних джерел стало відомо що дійсно є наказ про розробку проектно-кошторисної документації і вже наступного року буде виділений бюджет для початку робіт. Межі нового парку будуть визначати у найближчому майбутньому. Петиція полягає у тому, щоб новий парк був повністю у межах зелених насаджень, які є на даний момент. Як вказано на малюнку. Щоб не почали з’являтися якісь “спонсори”, яким потім під їх бізнес виділять куточок майбутнього парку. Ми краще зачекаємо декілька років, але обійдемося без “спонсорів”. Щоб не відбулася приватизація ЗАДНІМ ЧИСЛОМ ділянок на цій території. Всі ці схеми влада має відкинути і подумати про людей. Не віддамо ні метра…», – зазначає автор петиції Максим Дігай.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати  300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: