З Тернополем готові об'єднатись 5 сільських громад

19.06.2018 12:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Депутати міської ради внесли зміни у рішення про надання згоди на добровільне об’єднання громад у Тернопільську об’єднану територіальну громаду. Відповідно до попереднього рішення, яке було прийняте у 2015 році, на об’єднання із Тернополем у Тернопільську ОТГ погодилися  Малашівецька та Чернихівська сільські ради. До складу Малашівецької сільської ради входять села Малашівці та Іванківці Зборівського району, а до складу Чернихівської - села Чернихів, Глядки та Плесківці.

«З 15 червня 2018 року, відповідно до перспективного плану об’єднання громад, у рішення про надання згоди на добровільне об’єднання із Тернопільською ОТГ включені також сільські ради Кобзарівки (разом з селом Вертелка), Курівців, а також сільська рада Городища (із селом Носівці), зважаючи на їх звернення», - зазначає очільник Тернополя Сергій Надал.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради, мешканці населених пунктів, які виявили згоду на об’єднання із Тернополем в об’єднану територіальну громаду, отримуватимуть пільги та соціально-необхідні послуги на рівні з тернополянами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі