Містечка з Тернопільщини увійшли в ТОП-5 чарівних куточків України для відпочинку на вікенд (Відео)

Опубліковано:
18 Червня, 2018

П’ять місць для відпочинку, про які ви могли і не знати.

Совиний Яр – ландшафтний заказник. Розташований за 30 км від Кам’янця-Подільського. Площа заказника становить 827 гектарів. Він вражає великою різноманітністю флори та фауни.

Село Врублівці – знаходиться за 15 кілометрів від Кам’янця-Подільського. Неподалік від поселення виявили одну із найдавніших стоянок раннього та пізнього палеоліту.

Містечко Скала-Подільська – знаходиться у Борщівському районі. У цьому місці можна відвідати церкву Святого Миколая в якій колись брав шлюб Михайло Грушевський, а також костел Вознесіння Пресвятої Діви Марії 1719 року побудови. У містечку розташовані руїни фортечних стін та руїни палацу Адама Тарло ( польський шляхтич, прибічник короля Станіслава І Лещинського, лідер опозиції до короля Августа ІІІ), парк-пам’яті культури державного значення.

Читайте також

Грошові перекази заробітчан в Україну – де діваються мільярди?

Червоногородський замок – розташований біля сіл Нирків та Нагіряни у Заліщицькому районі. Руїни оборонної споруди розташовані в урочищі Червоному.

Скелі Довбуша – розташовані в Івано-Франківській області. Скельно-печерний комплекс, який лежить на висоті 668 метрів над рівнем моря. Це скелясті виступи пісковиків заввишки до 80 м, що утворились більше 70 млн років тому на дні палеогенового моря. Кам’яний лабіринт завширшки 200 м тягнеться серед буково-смерекового лісу зі сходу на захід майже на 1 км. За переказами, у XVII–XVIII ст. тут таборували опришки, які використовували печери під сховище.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #туристичне, #Україна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: