Судмедекпертиза підтвердила: чоловіка, тіло якого знайшли на Східному, вбили (Відео)

Опубліковано:
16 Червня, 2018

Нагадаємо, тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало, знайшла тернополянка 13 червня у закинутій будівлі на вулиці Чубинського у Тернополі. Те, що чоловік 1979 року народження помер від нанесення йому тілесних ушкоджень, підтвердила судово-медична екпертиза.

За попередньою інформацією, загиблий разом із двома знайомими, восьмого червня розпивав спиртні напої в одній з квартир на вулиці Тарнавського. Між чоловіками виник конфлікт, який завершився бійкою та смертю одного з них. Працівники поліції встановили особи підозрюваних. В умисному вбивстві підозрюють Рудковського Андрія Степановича 1972 року народження, який проживає у Тернополі на вулиці Злуки, 41. Не судимий. Інший підозрювани – Феськів Михайло Петрович 1977 року народження, уродженець села Яблунів Гусятинського району. Чоловік вже мав проблеми із Законом.

Працівники поліції підозрюють, що з розшукуваними перебуває і їхня подруга Мороз Наталя Анатоліївна 1988 року народження. Остання адреса її фактичного проживання – Тернопіль, вулиця Лесі Українки, 11. Жінка може допомагати чоловікам купувати продукти харчування та інші необхідні речі.

null   null   null

Якщо хтось впізнав даних осіб, телефонуйте за номерами телефонів: (067) 471-66-23, 27-11-70, (067) 351 38 37 або на лінію “102”. Анонімність правоохоронці гарантують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #слідство, #тернопіль, #тернопільські новини, #труп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: