З парку Нацвідродження будівельники забирають обладнання, стверджують тернопільські активісти

15.06.2018 18:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Настя Острозька

Противники будівництва соціально-спортивного центру «Вулична академія» радіють новій перемозі, адже, за їхніми словами, робітники почали забирати з території будівельне обладнання та демонтовують початки спорудження, повідомляє сайт Тернополяни.

Про це повідомляють у соцмережі Facebook громадські активісти, яким небайдужа доля тернопільських парків та які систематично слідкують за тим, що відбувається за залізною огорожею на місці скандальної будови в Нацвідродженні. Противники забудови повідомили, що забирати своє майно представники забудівельника почали після подій 13 червня, коли народне віче «Врятуй парк» перетворилося у погром.

«Відродження парку Національного відродження триває! Сьогодні зі скандальної забудови вивозять обладнання, яке вціліло після вечора «народного гніву» 13.06.2018. На жаль, численні мирні акції не допомогли, а ось «мова» сили подіяла. Терпець увірвався, люди нагадали владі, що таке людський гнів. Ситуацію тримаємо на постійному контролі, не варто розслаблятися!» — повідомив активіст, голова Тернопільської міської організації ПП «ДемАльянс» Олег Синовець на персональній   сторінці   

Варто зазначити, що забирати матеріали та демонтовувати основу під майбутній заклад будівельники розпочали 15 червня. Дехто із тернополян у соцмережах пише, що «перенесення будмайна та деякі демонтування – не що інше, як прибирання території від погрому, який нещодавно вчинили радикально налаштовані молодики».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі