Через важку хворобу в Одесі помер відомий доброволець Душман

14.06.2018 13:19   Джерело: Сайт ДІЯ
Опубліковано : Новини Тернопільщини

14 червня вранці в Одесі більше не стало одного з найвідоміших та найхаризматичніших добровольців, бійця 8-го батальйону "Аратта" Української добровольчої армії Володимира Галагана, друга «Душмана». Ще раніше у бійця виявили важку хворобу хребта – метастази проросли майже в усі хребці. Він розпочав курс лікування, однак не зміг побороти важкої недуги.

«Спочатку друг «Душман» обстежувався у Дніпрі. Потім його відвезли до київського Центру раку. Помер ж він дві години тому в одеській лікарні, в реанімації. Для нас усіх це непоправна втрата», - зазначив командир 8 ОБАТу УДА «Аратта» Андрій Гергерт, друг «Червень».

Володимир Галаган, друг «Душман» воював у багатьох гарячих точках російсько-укранської війни. Він є Кавалером ордена «Народний герой України». Нагороджений медалями «За оборону Донбассу», «За оборону Маріуполя», "За мужність та добровольчий чин", та відзнакою «Лицарський хрест родини Мазеп». У нього залишилися дружина та троє дітей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Сайт ДІЯ  

Коментарі