Мережу переповнюють емоційні відео про відключення гарячої води у столиці

Опубліковано:
13 Червня, 2018

Інтернет-простір переповнений емоційними відео. Усе через відключення гарячої води у Києві.

Про це йдеться в сюжеті проекту «Злий дім» на телеканалі ZIK.

«Літо 2018 року. В Україні запустили 4G, а гарячу воду в Києві – не запустили. Ось закип‘ятив собі воду в чайнику, взяв баночку з холодною водою, щоб розбавляти. Зараз буду митись», – йдеться в одному з відео-повідомлень.

Ще у травні комунальники говорили, що відключення гарячої води тимчасове. В у червні з‘ясувалося, що кияни сидітимуть без води до початку осені.

«Ми запалюємо газ, гріємо воду в каструлі, а потім беремо тазик і розбавляємо воду, щоб вона була тепленькою», – розповідає киянка.

Так без гарячої води обходиться пенсіонерка Анастасія. Тиждень тому жінка привезла з лікарні сестру. У пані Світлани опіки шкіри. Їй прописали тричі на день приймати теплий душ, проте купається жінка у тазику.

«Я ж не можу налити воду в ванну і так купатись, адже не можна, щоб у мене були якісь бактерії. Мені потрібен лише душ», – пояснює Світлана Криницька.

Кияни виходять із ситуації, що виникла, хто як може. Наприклад, пані Людмила приймає теплий душ щодня, щоправда, не вдома.

«У мене є абонемент у «SportLife», куди я і ходжу митися», – каже Людмила Загура.

Жінка хоче, щоб воду в будинку швидше увімкнули, проте боїться потопу у підвалі.

«Коли включають гарячу воду, постійно протікає труба», – зазначила киянка.

Людмила написала звернення до всіх можливих інстанцій і сподівається, що труби полагодять до того, як увімкнуть гарячу воду.

Сподіваються бути почутими й інші кияни. На сайті міської ради люди розмістили петицію і вимагають негайно увімкнути гарячу воду. Нині зібрано дві сотні підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відео, #вода, #київ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: