Іван  Кушнірик, на якого є кримінальна справа, і далі працює в державній установі? 

Опубліковано:
12 Червня, 2018

Як і обіцяли нашим читачам, тримаємо під контролем та висвітлюємо ситуацію щодо скандальної справи Івана Кушнірика (нащодавно він був задіяний в оборудках з землею та хабарі в розмірі 1500 доларів). Незважаючи на те, що на службовця відкрито кримінальну справу, він і надалі продовжує працювати та робити свої справи.

Читайте також

Чиновник вимагав 1,5 тисячі гривень хабаря
Продовження справи Кушнірика про хабар
Земельний скандал навколо хабарника Кушнірика. Правда чи ні?

З самого ранку ми завітали в «Земельно-кадастрове бюро», щоб поговорити з Іваном Кушніриком та почути нарешті його відповідь та пояснення ситуації. Вже вкотре він відмовився спілкуватись на цю тему. Іван Кушнірик постійно втікав від нас, бігав по коридору і доводилось бігати за ним, доганяти, щоб чітко почути його відповідь. Дико виглядало таке намагання уникнути розмови. Службовець категорично відповів, що зовсім не буде говорити і відповідати на наші запитання.

Після зустрічі  з Кушніриком, ми навідались в Прокуратуру, щоб хоч там дізнатись, як просувається справа та коли буде засідання. Але і в Прокуратурі, нажаль, не змогли нічого пояснити та сказати конкретну дату та час розгляду справи. Також у нас виникло запитання, чому досі службовець, на якого відкрито кримінальну справу продовжує працювати, а можливо і далі “допомагає” іншим за гроші вирішувати земельні питання. Чому Прокуратура не контролює це і дозволяє далі працювати Кушнірику в «Земельно-кадастровому бюро».

Загалом, про справу ймовірного хабарника Івана Кушнірика склалось таке враження, що її хочуть “затягнути” та помалу “забути”. Але ми і надалі будемо висвітлювати інформацію та повідомляти про хід справи. Під час її розгляду в суді ми обіцяємо все контролювати та разом з небайдужими людьми вимагати справедливості та хочемо почути правду. Ми будемо відвідувати всі засідання суду та не дамо закрити справу без відповідного покарання Кушнірика.

Просимо відгукнутися в коментарях тих людей, які мали справу з Іваном Кушніриком, та відчули на собі тиск з його боку, вимагання з метою пришвидшити або вирішити справу.

Ліза Розмовна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кадастр, #кушнірик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: