50 тисяч гривень в місяць за «кришування» повій в Тернополі (Відео)

Опубліковано:
12 Червня, 2018

50 тисяч гривень в місяць або п’ятдесят відсотків від заробленого в день за кришування та захист повій, які мали працювати в обласному центрі. Жителька Запоріжжя запропонувала хабар керівнику відділу по боротьбі з торгівлею людьми в Тернопільській області.

Як розповів Олександр Буняк, до нього зателефонувала жінка і попросила зустрітися в районі залізничного вокзалу. Про що говоритиме – не розповіла. Під час зустрічі співрозмовниця запропонувала гроші за те, що правоохоронці «закриватимуть очі» на її протиправні дії.

Про спробу підкупу очільник відділу повідомив керівництво головного управління Нацполіції в області та написав рапорт. Жінкою зацікавилися оперативники управління департаменту внутрішньої безпеки в області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Читайте також

Як українок в Італії роблять повіями. Дослідження тернополянки
Тернопільська повія розповіла скільки заробляє за добу

Правоохоронцям сутунерша розповіла, що хотіла підзаробити на прожиття разом з подругами, надаючи сексуальні послуги. «Раніше таким ми з дівчатами періодично займалися. До Тернополя приїхали, бо ціна тут вища і немає  конкуренції. Запропонували співпрацю працівнику поліції, аби в майбутньому не складав на нас протоколи і дозволив працювати» – каже жінка. У 2016 році жінка притягувалася до відповідальності за сутенерство та проституцію.

У ході розслідування з’ясувалося, що майбутні повії – уродженки Запоріжжя та Дніпра 1985 та 1984 років народження. Одна з них одружена, має двох дітей. Працювати вони мали вахтовим методом. Уродженка Запорізької області 1985 року народження винайняла квартиру своїм підлеглим, а при хороших заробітках обіцяла проплатити й кілька готельних номерів. Планували і виїзди до клієнтів.

Проте з потяга дівчат зустріла не роботодавець, а працівники поліції. За словами жінок, працювати повіями в обласному центрі вони погодилися через високу зарплату – майже втричі більше, ніж на сході країни. Сутенерші мали віддавати п’ятдесят відсотків від заробленого. Заробляти тілом довго не планували, оскільки готували документи для виїзду за кордон на заробітки.

Сутенерші оголосили підозру відповідно до статті 369 ККУ – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. Вирішується питання й про притягнення підозрюваної і за статтею 303 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #повія, #проституція, #сутинер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: