У Тернополі відбудеться семінар для батьків дітей з інвалідністю

Опубліковано:
9 Червня, 2018

16 червня о 10:00 у Тернопільському реабілітаційному центрі на вулиці Сахарова, 2 відбудеться семінар на якому батькам дітей з інвалідністю розкажуть про їхні права та пільги, повідомляє сайт 20 хвилин.

– Тернопіль – маленьке місто, але “особливих діток” є достатньо багато,- каже координатор Олена Коваль. – Ми вирішили запросити спікером столичного спеціаліста, щоб показати досвід Києва, в якому люди більш обізнані в цих питаннях.

На семінарі також розповідатимуть про все що цікавитиме батьків, про те, як повести свою дитину на реабілітацію, та як підібрати правильну дієту.

Читайте також

Легальна зайнятість – запорука гідного рівня життя та належного соціального захисту

Спікером буде компетентна у цьому питанні член правління громадської організації “Ліга соціальних працівників Києва”  Лариса Татаринова. Вона є заступником директора – начальник відділу соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Солом’янського району Києва, майстер соціальної роботи. 

– Цей семінар цінний тим, що будуть зачіпати важливі питання. Наприклад, про підгузники, як добиватися їх для діток, в кого є інвалідність. Оскільки ми всі знаємо, вони є не дешеві, – каже співорганізатор заходу Іванна Вознюк. – Але мало хто знає, що вийшло положення, в якому йдеться, що батьки мають право отримувати стільки підгузків, скільки потрібно їм. Та мало хто про такий закон знає, а ті хто знають, то не розуміють, які документи та куди потрібно подавати, щоб отримувати їх, – розповідає пані Іванна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьки, #діти з інвалідністю, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семінар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: