Мер американського міста Парма назвав очільника Тернополя Сергія Надала одним з найбільш прогресивних мерів України

Опубліковано:
9 Червня, 2018
 

Очільник Тернополя Сергій Надал та ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий з робочим візитом відвідали американське міста Парма (штат Огайо). Під час візиту мер Парми і міський голова Тернополя підписали меморандум про встановлення відносин між містами як міст-побратимів.

«Варто посилити міжнародні зв’язки, обмінятися ідеями стосовно економічного розвитку, процесів планування та поділитися кращим досвідом. Громада Парми пишається, що ми матимемо нового побратима», – підкреслив мер Парми.

Читайте також

Мер міста на Тернопільщині Алла Квач продовжує справу сина, який загинув в АТО (Відео)
Під час традиційного об’їзду міста, очільник Тернополя Сергій Надал оглянув стан проведення ремонтних робіт на вулиці Симоненка

Також Тім ДеГітер під час свого виступу назвав Сергія Надала одним з найбільш прогресивних мерів України, який щиро хоче вести країну вперед.

«Я зустрічався з багатьма українськими політиками і чиновниками. В тому числі й мерами українських міст. Тому можу сказати з упевненістю: міський голова Тернополя – це дійсно прогресивний мер, який впроваджує сучасні методи управління містом, систему прямого народовладдя. Сергій Надал – це один з найбільш прогресивних мерів України», – зазначив очільник Парми.

Після офіційної зустрічі з мером Парми та підписання важливого документу, міський голова Тернополя Сергій Надал та ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий зустрілися з українською діаспорою, відвідали українські церкви.

 Також українська делегація провела зустріч з представниками місцевого бізнесу, освіти та культури, взяла участь в круглому столі за участю лідерів українсько-американської спільноти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #візит, #мер, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парма, #США, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: