У Тернополі презентуватимуть технології одержання енергії з відновлюваних джерел

Опубліковано:
8 Червня, 2018

Конференція та презентація компаній голландського консорціуму PIB за сприяння Посольства Королівства Нідерландів в Україні відбудеться 15 червня у Тернополі.

Мета проведення даного заходу — зустріч з представниками всіх зацікавлених українських компаній, поширення інформації про технології одержання енергії відновлюваних джерел, енергетичні культури чи використання залишків сільськогосподарських культур для одержання енергії тощо. 

У програмі заходу: бізнес-зустрічі, енергоефективні рішення для бізнесу, інформація про регулювання галузі, тест-драйв BMW 3i!
Голландський консорціум PIB Biobased Energy Ukraine — це група голландських компаній, науково-дослідних та навчальних центрів і голландських урядових установ. Компанії мають тісні зв’язки з Україною і пропонують технології одержання енергії з відновних джерел з метою заміщення енергії з вугілля, нафти, газу.

Важливо! Участь у заході безкоштовна, лише за умови попередньої реєстрації до 8 червня 2018 року! Зареєструватися можна за посиланням http://www.dbsu.nl/uk/15-june-ternopil/ 

Захід відбудеться 15 червня у ресторані «Хутір» (м.Тернопіль, вул. Чумацька, 81).

Програма:

9:30 Реєстрація учасників
10:00 Відкриття
10:30 Загальна презентація компаній
11:30-14:30 Індивідуальні зустрічі (за графіком, реєстрація на сайті www.dbsu.nl)
14:30-18:00 Частування, неформальне спілкування

Довідки за тел. 067 647 3 999

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відновлювані джерела, #енергія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #тернопіль, #тернопільські новини, #українські компанії
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: