Сесія Тернопільської обласної ради: «радикали» відстоювали, відстоюють і будуть відстоювати права людей

Опубліковано:
8 Червня, 2018

Скандальне питання щодо внесенння змін до перспективного плану формування територій громад Тернопільської області розглянули повторно. Сотні людей: молодь, громадські активісти, жителі майбутніх громад, засоби масової інформації та депутати різних рівнів Тернопільщини напружено спостерігали, висловлювалися, та, затамувавши подих, очікували розгляд історичного для області питання: які ж ОТГ будуть створені та які населені пункти до них увійдуть?

Найбільше серед присутніх – було бажаючих створити Білецьку ОТГ з центром у с. Біла, до якої дали згоду увійти села Плотича, Івачів Горішній, Івачів Долішній, Ігровиця, Чистилів, Великий Глибочок. Їх підтримують депутати Радикальної партії Олега Ляшка: нардепи Ігор Мосійчук та Дмитро Лінько, а також депутат Тернопільської обласної ради Богдан Яциковський.

Читайте також

На сесії Тернопільської облради – нардепи, сотні поліцейських та кілька тисяч людей з навколишніх сіл (Фото)
В Інтернеті показали відео нічної перестрілки в Тернополі (Оновлено)

 – Слухати людей – це наш святий обов’язок. Ми підтримували, підтримуємо та будемо підтримувати бажання людей, що звернулися до нас за допомогою. Ми категорично проти будь-яких провокацій та застосування сили! Ми за чесний конструктивний діалог і за Білецьку громаду! – наголошує Богдан Яциковський.

– Ми ні з ким не воюємо, ми боремося за право людей добровільно об’єднатися. Я приїхав на прохання населення тих сіл, що хочуть об’єднатися у Білецьку громаду і ми заступимося за людей та будемо відстоювати їхні інтереси до останнього, – заявив нардеп Ігор Мосійчук.

– Про утворення громад на Тернопільщині чула чи не ціла Україна. Давайте подамо державі приклад реальної демократії та підтримаємо волю людей!

– Від імені нашої майбутньої чудової громади хочу подякувати всім, хто прийшов нас підтримати! – сказала Оксана Качунь, жителька села Біла.

Сесія закінчилась тріумфом демократії: депутати усіх фракцій підтримали людей, що хотіли добровільно об’єднатися.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біла, #мосійчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #ОТГ, #сесія, #тернопіль, #тернопільські новини, #яциковський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: