10 людей на Тернопільщині підхопили сальмонельоз через інфіковане куряче м’ясо

Опубліковано:
6 Червня, 2018

10 людей у Борщові підхопили сальмонельоз через інфіковане куряче м’ясо. Такі висновки зробили фахівці Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ України після проведення дослідження продуктів харчування у громадському закладі Борщова, який хворі відвідували 24 та 25 травня.

Нагадаємо, десятеро людей звернулися з допомогою до медиків 26 та 28 травня, усі вони оскаржили на гостру кишкову інфекцію, згодом у всіх цих осіб діагностували сальмонельоз. Хворих госпіталізували у Борщівську районну лікарню та у лікарню Тернополя.

«Під час проведення епідрозслідування медики визначили межі вогнища, оформили списки осіб, які контактували з хворими і провели медичне спостереження за ними та лабораторно обстежили.  Станом на 5 червня спалах інфекції ліквідували»,  – зазначає лікар-епідеміолог обласного лабораторного центру МОЗ України Марія Павельєва.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #курка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #отруєння, #сальмонельоз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: