На сесії Тернопільської обласної ради побилися депутати (Відео)

Опубліковано:
5 Червня, 2018

Сьогодні, 5 червня, під час третього пленарного засідання восьмої сесії обласної ради сталася бійка. Депутат Богдан Бутковський від “Всеукраїнського об’єднання Свобода” побився з депутатом Верховної Ради України Ігорем Мосійчуком, – пише Доба.

Під час засідання депутати почали сперечатися, щодо винесення на першочерговий розгляд питання про створення Білецької ОТГ.

Читайте також

Сесія Тернопільської обласної ради (Наживо)

Депутат обласної ради Богдан Бутковський висловився, що засідання потрібно проводити за законом і перш за все, прийняти порядок денний.

На що депутат Верховної Ради Ігор Мосійчук сказав, що не потрібно затримувати людей тобто розглянути питання Білецької громади позачергово, оскільки в залі засідання зібралося чимало народу.

Богдан Бутковський лайкою попросив депутата Верховної Ради дотримуватися порядку, той у відповідь  замахнувся палицею. В результаті чого і розпочалась бійка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сесія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: