ДТП на Тернопільщині: одна людина загинула, двоє з численними травмами у лікарні

Опубліковано:
4 Червня, 2018

У наслідок трьох ДТП одна людина загинула, двоє з травмами у лікарні.

1 червня на автодорозі між селами Довге та Долина на кермувальник мотоцикла “Іж-6″, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та врізався в дерево. Травми мотоцикліста виявилися несумісними із життям. У Теребовлянській лікарні чоловік помер.

Того ж дня у Заліщицькому районі трапилася аварія на польовій дорозі між населеними пунктами Блищанка та Ставки. Не впоравшись з керуванням, чоловік, 1992 року народження, з’їхав з дороги та впав з двоколісного транспорту. Медики оглянули травмованого. Попередній діагноз мотоцикліста – перелом хребта.

Читайте також

ДТП можна оформити онлайн
На вулиці Львівській в Тернополі легківка «поцілувала в зад» легківку (Відео)
Мер міста на Тернопільщині Алла Квач продовжує справу сина, який загинув в АТО (Відео)

2 червня у Шумську в наслідок ДТП З відкритою черепно-мозковою травмою, струсом, забійною раною черепа та відкритим переломом гомілки до лікарні потрапила 85-річна мешканка Тернополя.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes Vito на перехресті двох вулиць у райцентрі, не надав перевагу у русі й зіткнувся з автівкою марки ЗІЛ-130. Вантажівка рухалася головною дорогою міста.

Потерпіла жінка – пасажир іномарки.

За матеріалами сайту Досьє 102.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #Заліщики, #мотоциклісти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: