Вишукано та зі смаком у Тернополі відсвяткували 4-річчя першого журналу міста CITY LIFE(Фото)

Опубліковано:
4 Червня, 2018

Видавці глянцю запросили до нового нічного клубу Pulsе героїв із обкладинок 23-х випусків журналу, друзів та партнерів.

Засновниці CITY LIFE відзначили, що завжди раді бачити усіх, хто долучився до творення історії журналу. Традиційно, захід розпочався з вітальних слів від творців видання – Маріанни Балабан й Тетяни Шершун.

Видавці журналу подякували гостям і героям усіх випусків за те, що читають та обирають для співпраці перший глянцевий журнал Тернополя й побажали усім читачам незабутніх вражень і чудового літнього настрою.

До слова, під час презентації 23-ого випуску CITY LIFE засновниць вкотре відзначили нагородами за їхній вклад у реалізацію благодійних проектів в місті. 

Гостей вечора розважав відомий тернопільський співак Іван Цибульський, гурт “100 хвилин”, творці led та  fire show.

У вишуканих сукнях та виробах з шкіри й хутра дефілювали моделі CITY LIFE MODELS, а святковий настрій створювали незмінні, протягом 4-х років, ведучі Сергій Фаля & Юрій Мікоф.

Щодо наповнення 23-ого випуску CITY LIFE, варто відзначити, що статті, підготовлені журналістами видання, знайдуть свого читача серед людей різних вікових категорій. Успіх, розвиток науки, корисні поради зі світу краси, величні здобутки італійської культури – ці й не тільки теми розвивають на сторінках журналу. А на обкладинці цього разу – відомий тернопільський лікар Ігор Хоружий. 

“Журнал за чотири роки з 38-и сторінок перетворився на видання, у якому більше ста сторінок. Виходить раз в 2 – 2,5 місяця, на рік – 5 випусків. Тема цього випуску – італійське відродження, – каже Андрій Тернопільський. – Щодо сьогоднішнього свята, то візиткою вечора стало розрізання символічного торту, виступ моделей, дефіле зіркових гостей, цікаві виступи від наших друзів, артистів, а також – фуршет, підготовлений новими партнерами”.

Журнал CITY LIFE в Тернополі вже більше чотирьох років. За цей час глянець вийшов на новий рівень, збільшив кількість сторінок, на його сторінках – більше ексклюзивних інтерв’ю.

CITY LIFE організовує масштабні події у місті. Також засновниці відкрили модельну школу для дітей і дорослих – CITY LIFE MODELS. Успіхи учениць цієї школи можна побачити на сторінках журналу та сайту.

“Справді, ми організовуємо чимало масштабних  подій в місті, працюємо над якісним медіа продуктом – журналом CITY LIFE, вдосконалюємо наш сайт citylife.net.ua, займаємося модельною школою CITY LIFE MODELS, працюємо, як рекламна агенція. Словом, роботи є вдосталь”, – додають засновники видання. 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

null

 Фото авторки

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #4 роки, #CITY LIFE, #глянеь, #журнал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: