«Циганка» – пастка для відпочивальників, – кажуть тернопільські водолази

Опубліковано:
3 Червня, 2018

Купальний сезон розпочався на Тернопільщині. Не минуло без трагедій. У Зборівському районі вода забрала життя шестирічного хлопчика. Рятувальники застерігають – не купатися у недозволених місцях, пише сайт За Збручем.

На Тернопільщині облаштовані для купання лише три об’єкти: Дальній пляж, «Циганка» тернопільського ставу та водойма у Ланівцях. Проте навіть ці водойми ненадійні.

Читайте також

В Тернополі діє небезпечна секта, про яку влада Німеччини застерігає своїх громадян

«Якщо на Дальньому пляжі дно ще більш-менш нормальне, то «Циганка» є великою пасткою для відпочиваючих. Двадцять метрів від берега – це глибина понад 70 метрів. Дуже багато різких обривів. Можна купатися не далі, ніж двадцять метрів від берега. Це дно ми обстежили і позначили, куди не можна запливати», – каже головний водолазний фахівець області Василь Шуль.

На Дальньому пляжі, «Циганці» та на лановецькому ставі з дев’ятої до двадцять першої години працюють рятувально-водолазні пункти. Підготовлені фахівці готові кинутися на порятунок. Однак охочих покупатися просять не випробовувати долю.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водолази, #глибина, #купальний сезон, #небезпека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обриви, #пляж циганка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: