Учасники бізнес-форуму розглядали нові можливості підприємництва у час змін

01.06.2018 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У рамках щорічного інвестиційного форуму, який відбувся 24-25 травня 2018 року на Тернопільщині, Міжнародна торгова палата ICC Ukraine за сприяння Тернопільської облдержадміністрації, Тернопільської обласної ради та тернопільської міської ради провела бізнес-форум «Маркетинг NEXT» за участю провідних експертів ринку України, Польщі Німеччини і Литви. Головна тема для дискусій – «Нові можливості бізнесу в час змін». Головний меседж бізнес-форуму: «Якщо ти хочеш досягнути чогось, ти мусиш вчитися щодня». Ініціаторами зустрічі стали тернопільські підприємці та меценати Тарас та Ірина Демкури.

null

 

null

У цьому заході взяли участь директор департаменту зовнішньоекономічної діяльності Міністерства закордонних справ Олександр Данилейко, співласник ІТ-компанії SOFTSERVE Тарас Кицмей, власник ІТ-компанії «MagneticOne»Руслан Савчишин, власники компаній з Дніпра Микола Царенко та Ірина Ольховська, з Харкова - Констянтин Дехтяренко, з Тернополя - Ірина Кельнер, Ольга Колос, Ярослав Колодій.

null

Велику зацікавленість викликала жіноча дискусійна платформа, під час проведення якої кожна учасниця поділилася своїм багатим досвідом жінки, мами, підприємця.

null
null

«Дякуємо жінкам-підприємцям з Дніпра, зокрема власниці девелоперської компанії «Пантеон» Ірині Ольховській, Тернополя - фінансовому директору «Арс-кераміка» Ірині Кельнер, керівнику заводу «Інтеграл» Ользі Колос, власниці етно-бренду «Коза-дереза» Вікторії Колодій, керівнику жіночого об’єднання «Ділові українські жінки» в Тернопільській області Ірині Демкурі. Всі ви варті наслідування», - зазначив Тарас Демкура.

null

 

null

 

null

Цікавими і змістовними були виступи представників чоловічої половини, зокрема власника заводу «Харківмаш» Констянтина Дехтяренка, депутата Дніпровської міської ради, керівнику девелоперської компанії «Пантеон» Миколи Царенка, керівника «Єврорегіон Дністер» з Вінниці Сергія Татусяка, власника «Терко-авто» Ярослава Колодія.

null

 

null

«Практику організації таких форумів від проекту «Життя в стилі ЕСО» будемо продовжувати. Вже 7 червня в Тернополі відбудеться «Ранішня кава ділової жінки від «Ділових українських жінок» (0503395300 - Ірина). Висловлюю подякую Олені та Андрію Шкільним та всій команді за допомогу в організації. Дякуємо всім учасникам за активну позицію. Попереду в нас багато цікавих спільних проектів!», - додав Тарас Демкура.

null

Кожен зі спікерів, на його думку, є унікальною особистістю. Під час бізнес-форуму розглядалися глобальні бізнесові теми, які викликали дискусії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі