Слуги Феміди намагаються виправдати свою колегу суддю Варневич з Кременця

Опубліковано:
1 Червня, 2018

Вже третій рік поспіль йдуть судові засідання по справі народної люстрації судді-корупціонерки Людмили Варневич. Попри те, що велика громада та кількість активістів Кременеччини виявили недовіру до служниці Феміди, надавши підтверджені факти її корупційної діяльності, пані Варневич продовжує вести суддівську діяльність.

Влітку 2015-го року, без жодних законних підстав, вона розпочала судилище над двома активістами — Віталієм Ващенком та Олегом Селецьким. Невдовзі Віталія Ващенка було вбито, і навряд чи це випадковість.

Читайте також

Степан Барна: Дуже важливо прикласти всіх зусиль до відновлення лісового фонду Тернопільської області (Відео)
Вулиці міста на Тернопільщині хочуть засіяти мальвами

А от справу Олега Селецького, прихильника “Правого сектору”, повторно повернули на розгляд. Прогнила система домагається свого, відстоюючи права корупціонерів, відбілюючи своїх і водночас, звинувачуючи у всіх бідах патріотів.

Є ґрунтовні підстави вважати, що прокурор Тимощук Станіслав, який веде справу Олега Селецького, чітко виконує вказівки зверху. Адже досудове розслідування проводилося без участі обвинувачуваного, тож всі “докази” й свідчення, які були надані не мали жодного відношення до обвинувачуваної сторони.

Наступне судове засідання відбудеться 25 липня о 14:00 у Збаразькому районному суді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #варневич, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правий сектор, #суд, #суддя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: