Поки війна йде на сході країни, промосковські послідовники продовжують культурну експансію по всіх теренах. 

Наразі це черговий концерт низькосортної російської попси “mozgi” на чолі з потапом, який вже отримував на горіхи в Тернополі, за часів януковича і від того часу не з’являвся.

Окрім того, не можна пробачати морально ганебного вчинку потапа, а саме виступу в росії, з опущеними штанами. Саме в такому образі він представлявся українським співаком. 

НВР “Правий сектор” Тернопільщини вважає ці вчинки, такими, що підривають репутацію України, та знищують вагомість такого терміну як народний артист України, а також нищать українську культуру, та патріотичне середовище.

Ми оголошуємо бойкот концерту потапа та гурту “mozgi”, і розцінюємо його як таки, що сприяє експансії російської культури, та загрожує культурному становищу країни. А особливо в час війни.

А також закликаємо всіх свідомих українців, представників культури, музикантів, прийти і продемонструвати що нам не потрібен пострадянський, низькосортний, російськомовний шлак.

Залишаємо за собою право, діяти в інтересах України, та захищати її всіма доступними методами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бойкот, #концерт, #мозгі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потап, #правий сектор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: