Сьогодні, 29 травня, у Тернополі проводять перший обласний форум професійної освіти

Опубліковано:
29 Травня, 2018

Сьогодні, 29 травня, в Тернополі проводять перший обласний форум професійної освіти «Освіта. Професія. Кар’єра». На заході працюють творчі  майстерні, презентаційні майданчики та дискусійні панелі. Також розгорнули  виставку-презентацію закладів профосвіти Тернопільщини, учні та педагоги проводять майстер-класи за професіями. Під час дискусійних панелей обговорюють важливі проблеми профосвіти як інструменту соціально-економічного розвитку регіону. 

«Проведення Форуму сприятиме встановленню контактів, збагаченню досвідом та допоможе учням обрати майбутній фах. Участь у форумі беруть представники закладів професійно-технічної і вищої освіти, випускники 9 та 11 класів, представники влади, громадських організацій та підприємці», – розповідає   начальник управління освіти й науки облдержадміністрації Ольга Хома.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: