Обласна рада розглядає петицію про преміювання кращих випускників шкіл Тернопільщини

Опубліковано:
28 Травня, 2018

В Тернопільській обласній раді триває розгляд петиції про преміювання кращих випускників шкіл Тернопільщини. Нагадаємо, петицію зареєстрував на сайті облради Володимир Брославський, у ній, зокрема йдеться: 

«ГО “Інститут модернізації суспільства” звертається з проханням преміювати кращих випусників загальноосвітніх навчальних закладів Тернопільщини, які покажуть високі результати при складанні ЗНО у 2018 р. Львівська міська рада прийняли програму підтримки обдарованої молоді міста Львова, яка передбачає відзначення грошовою винагородою випускників загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова, які отримали 200 балів у 2017/2018 навчальному році за результатами ЗНО. Щороку учні Тернопільщини показують високі результати на ЗНО та гідно презентують освітній рівень навчальних закладів області. Вважаємо, що випускники Тернопільщини теж заслуговують на преміювання. Адже учні, які здобули 200 балів, доклали титачніх зусиль до навчання. Така практика додатково мотивуватиме молодь якісно вчитися та покаже, що їх високі знання цінуються у суспільстві».

Хоча до завершення збору підписів залишилося ще 33 днів, однак петиція уже набрали 536 голосів і після цього автоматично її мають розглянути в обласній раді.

Про розгляд петиції повідомили на сайті Тернопільської облради.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускник, #медаліст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #премія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: