У Тернополі діяв підпільний цех з виробництва алкогольної продукції

Опубліковано:
27 Травня, 2018

Четверо жителів краю винайняли приміщення на околиці міста. Виробництво контрафактної продукції відбувалася в умовах антисанітарії в одному з приміщень, яке зовсім не було обладнане для цього.

В кожного були свої обов’язки: одні виготовляли алкоголь, інші відповідали за постачання спирту, корків марок акцизного збору та реалізацію товару. Розвозили спиртні напої великими партіями по території всього західного регіону, найбільше у Львівську та Закарпатську області. Підробляли горілку і коньяк відомих брендів.

Під час обшуків правооохоронці вилучили близько шести тисяч пляшок фальсифікованої горілки, понад дві тисячі коньяку, майже триста штук пакетованої горілки ємність по десять літрів, чотири тисячі штук підроблених акцизних марок та іншого обладнання на суму 3 мільйони 300 тисяч гривень. Всю продукцію направили на  експертизу.

Оперативники встановлюють спільників четвірки, а також з’ясовують канали надходження спирту та акцизних марок.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #гуральня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підпільна, #тернопіль, #тернопільські новини, #цех
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: