На UA-Футбол відео голів та огляд небезпечних моментів фінального матчу Ліги чемпіонів між мадридським “Реалом” і “Ліверпулем”. Поєдинок проходив у суботу, 26 травня, на НСК “Олімпійський” в Києві.

Перший тайм обійшовся без голів, але обом наставникам довелося робити вимушені заміни. У “вершкових” поле через пошкодження покинув Даніель Карвахаль, а “червоні” не дорахувалися Мохамеда Салаха.

Голи прийшли у другому таймі. Спершу Бензема забив після помилки Каріуса, але Мане оперативно відновив паритет. Після Бейл підняв на ноги “Олімпійський”, забивши один з найкрасивіших голів фіналів ударом через себе. А під завісу зустрічі німецький голкіпер “червоних” припустився ще однієї помилки після дальнього удару того ж Бейла.

Київ. НСК “Олімпійський”

Головний арбітр: Мілорад Мажич (Сербія)

“Реал” (Мадрид) – “Ліверпуль” 3:1

Голи: Бензема 51, Бейл 64, Бейл 83 – Мане 55

“Реал”: Навас, Іско (Бейл 62), Каземіро, Марсело, Модріч, Бензема (Асенсіо 89), Кроос, Роналду, Варан, Рамос, Карвахаль (Фернандес 37)

“Ліверпуль”: Каріус, Александер-Арнольд, Робертсон, Мане, Хендерсон, Салах (Лаллана 31), Фірміно, Мілнер (Джан 83), Ловрен, Вейналдум, ван Дейк

Попередження: Мане 83

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ліверпуль, #ліга чемпіонів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: