Нардеп із Тернопільщини допомагає укріпляти політично-економічні відносини з Йорданією

Опубліковано:
27 Травня, 2018

На запрошення парламенту Йорданського Хашимітського Королівства народний депутат від БПП Микола Люшняк відвідав економічний форум в країні, який відбувся на початку травня. Як розповів політик, подібні візити є важливими та вигідними для нашої країни не лише в економічному, а й – політичному аспектах, оскільки допомагають налагодити відносини між державами.

– Звичайно, було приємно побачити, як парламентарі дбають про свою державу, як вони хочуть її будувати. Маємо розуміти, що Йорданія є нашим стратегічним партнером на Близькому Сході, який завжди підтримує Україну. Варто також пам’ятати, що ця країна голосує по резолюціях ООН і її голос є важливим для нас, якщо ми хочемо, аби на світовому рівні, Росію визнавали агресором. Не варто забувати й те, що РФ завжди мала великий вплив на такі країни, як Йорданія, Сирія, відповідно вплив України там нівелювався. Проте сьогодні, завдяки подібним візитам, ми відновлюємо та розвиваємо дипломатичні відносини між нашими державами. Крім того, Йорданія має велику зацікавленість до України, так як бачить у нас свого стратегічного партнера. Не менший інтерес у йорданців викликає і наша культура – наголосив Микола Люшняк та продовжив: – На сьогодні, у нас немає посольства Йорданського Хашимітського Королівства, однак, ми хочемо відкрити його. Це дасть можливість спілкуватись двом країнам у більш тісній дипломатичній, економічній та туристичній місіях.

Також нардеп зазначив, що на базі українського посольства в Йорданії планують створити торговий дім «Україна-Йорданія», який стане своєрідним комунікативним майданчиком двох держав у сфері економічних відносин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #йорданія, #микола люшняк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: