Традиційно в Тернополі провели сьогодні Велодень. Цей захід вже вдесяте проводять у місті. елосипедисти з обласного центру та інших міст України проїхали вулицями файного міста, таким чином популяризуючи велосипедний спорт.

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху, який триває з 21 до 27 травня, долучилися до заходу і патрульні поліцейські, які завше підтримують ініціативи, що пропагують здоровий спосіб життя.

Напередодні ми попереджали тернополян про те, що на час велопробігу рух на деяких вулицях міста буде частково обмежений.

Перед стартом начальник Управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук дав кілька настанов велосипедистам та нагадав про необхідність дотримання Правил дорожнього руху. А потім і сам сів на велосипед, щоб взяти участь у велопробігу.

Близько 11.30 колона вирушила з Театрального Майдану і проїхала за маршрутом: вул. Руська – просп. С. Бандери – Збаразький поворот – вул.15 Квітня – просп. Злуки – вул. Збаразька – вул.Крушельницької – вул. Замкова – вул. Руська – бульв. Шевченка – Театральний Майдан.

Також під час Велодня показували майстер – класи та відбувалися змагання з велоспринту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велодень, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #шевчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: