На Київщині чоловік до смерті закатував дружину, звинувачуючи її у крадіжці грошей

Опубліковано:
25 Травня, 2018

Повідомлення про бійку в одному з приватних будинків Вишгорода надійшло до поліції Київщини опівдні. Встановлено, що за адресою проживали чоловік і дружина у цивільному шлюбі і були прихильниками оковитої, що призводило до сварок та бійок.

Господар неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за насильство у сім’ї. Цього разу він п’яний накинувся на жінку з гарячою праскою у руках, вимагаючи, щоб вона повернула крадені гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польські фермери не можуть зібрати урожай полуниці: все менше українців виявляють бажання працювати

Чоловік залишив побиту дружину без свідомості і поїхав на роботу. Потерпілу каретою швидкої допомоги з тяжкими травмами доправили до лікарні, однак 45-річна жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла у реанімації.

Наразі 44-річний зловмисник затриманий у порядку ст.. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри за ч. 2 ст. 121 ККУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дружина, #закатував, #київ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: