Міський голова Тернополя взяв участь в Міжнародному інвестиційному форумі

Опубліковано:
25 Травня, 2018

Перший день Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина INVEST-2018» стартував у Збаразькому замку. З вітальним словом до присутніх звернувся очільник Тернополя Сергій Надал. Він відзначив, що розвиток позитивного інвестиційного клімату є однією з наших головних цілей, адже кожне створене підприємство — це додаткові кошти до місцевого бюджету та додаткові робочі місця.

«Досі нам вдавалося працювати так, щоб іноземні та українські інвестори залишалися задоволеними і, при цьому, щоб вигравав Тернопіль. Інвестори, які вкладають кошти у розвиток Тернополя та Тернопільщини вбачають у нас, у місцевій владі, партнера. Це означає, що ми йдемо у вірному напрямку, – наголошує Сергій Надал. – Переконаний, що теперішній захід дасть новий поштовх до співпраці, відкриє широкі можливості та принесе новий досвід. Я запрошую інвесторів і обіцяю, що Ви й надалі матимете надійного партнера в особі міського голови та міської ради Тернополя».

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

В рамках інвестиційного форуму, який триватиме до 26 травня, для представників іноземних делегацій будуть представлені туристичний та інвестиційний потенціали нашого краю, успішні проекти агропромислового комплексу та презентації шляхів впровадження відновлювальних джерел енергії.

У форумі візьмуть участь представники близько тридцяти країн, посли та консули іноземних держав в Україні, а також офіційні делегації, які приїхали у Тернопіль для налагодження партнерських відносин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #інвестиційний, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: