В Тернополі після ремонтів відкривають вулицю Шашкевича

Опубліковано:
25 Травня, 2018

Ремонтні роботи дорожнього покриття на вул. Шашкевича (від вул. Руської до вул. Танцорова) знаходяться на завершальному етапі. Наразі тут здійснюють влаштування верхнього шару асфальтобетону. При сприятливих погодних умовах, з 25 травня, на даній ділянці дороги буде відновлено рух автотранспорту.

Читайте також

В Тернополі камера спостереження «засікла» дивного пішохода
Подана петиція про ремонт однієї з вулиць Тернополя

Нагадаємо, капітальний ремонт дороги на вул. Шашкевича розпочався 16 квітня. Протягом цього часу працівники підрядної організації провели на цій ділянці заміну інженерних комунікацій, влаштували нові бордюри, оновили основу дороги, здійснили «нарощування горловин» колодязів та вклали нижній і верхній шар асфальтобетонного покриття.

До слова, у 2017 році на вул. Шашкевича було проведено першу чергу капітального ремонту на ділянці від вул. Танцорова до вул. Живова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вулиця, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини, #шашкевича
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: