Парубок і дівчина із Сумщини обікрали магазин на Тернопільщині

Опубліковано:
25 Травня, 2018

Трапилось це 23 травня. В одному з магазинів Борщова невідомі поцупили з-під прилавка гаманець продавчині з усією виручкою – близько 3-ма тисячами гривень. Потерпіла звернулась у поліцію.

Правоохоронці спрацювали оперативно. Підозрювних допомогли встановити камери відеоспостереження. Їх затримали вже на виїзді з міста. Крадії – 22-річний юнак та його 20-річна подруга родом з міста Путивль Сумської області. На Борщівщину  приїхали в гості до родини. У торговому закладі, скориставшись відсутністю продавця в одному з відділів прубок перехилився через стійку, відкрив шухляду та витяг звідти гаманець. Після цього пара непоміченою вибігла з магазину.

З гаманця крадії витягли усі гроші і викинули його в смітник у громадському туалеті. Там гаманець і знайшли поліцейські. Витратити гроші крадії не встигли, правоохоронці вилучили майже всю викрадену готівку. У скоєному підозрювані зізналися. Кримінальне провадження відкрито згідно статті 185 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #гроші, #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обікрали, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: