На Тернопільщині чоловік напідпитку розбещував 6-річну дівчинку

Опубліковано:
25 Травня, 2018

Злочин трапився ще 15-16 травня, проте тривалийчас мовчала. Збоченець-сусід задобрив 6-річну дівчинку солодощами та історією про “велику спільну таємницю”. Проте через декілька днів мала все ж розповіла про те, що сталося, матері. А та повідомила в поліцію.

Стали відомі деталі. Чоловік 1961 року народження разом із приятелем розпивали алкогольні напої, коли до них забігла сусідська дівчинка. Дитина просила води, щоб помитись, бо забруднилась та боялась, що за це її вдома сваритимуть. Сусід дав води. А коли його товариш по чарці пішов, почав розбещувати дитину. У скоєному він зізнався уже після того, як до нього прийшла поліція.

Дівчинка пройшла медичний огляд. Слідів згвалтування у дитини лікарі не виявили. Подію кваліфікували за статтею 156 ККУ. Вирішується питання про затримання підозрюваного.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #Збараж, #збоченець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розюещував, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: