У Тернополі – етно-фестиваль бджільництва «Медове Тернопілля»

25.05.2018 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ярослав Бачинський

Вперше на Тернопільщині 26- 27 травня 2018 року відбудеться  регіональний етно-фестиваль «Медове Тернопілля» на головній сцені парку ім. Тараса Шевченка в обласному центрі. Його ініціатори» Спілка пасічників  України», громадське об’єднання «Спілка пасічників Тернопільщини» та її голова, депутат обласної ради, заслужений працівник сільського господарства України Юрій Березовський. В рамках  першого етнофестивалю передбачено проведення виїзної конференції ГО «Спілка пасічників Тернопільщини», конкурсу питних медів- ГО «Гільдія медоварів України», виступи  художніх самодіяльних аматорських колективів, перегляд фільмів на бджолину тематику, вечірнє чаювання з медом.

У неділю 27 травня, заходи розпочнуться о 10 годині ранку з виставки- продажу продукції бджільництва. обладнання та інвентарю. На Театральному майдані о 13 годині відбудеться освячення хоругви ГО «Спілки пасічників Тернопільщини», піший парад учасників першого регіонального етно-фестивалю, привітання очільників області і міста. Нагородження дипломами учасників та підбиття підсумків роботи  етно-фестивалю.  А також частування жителів та гостей міста продуктами бджільництва, концертна  програма та шоу- програма на головній сцені парку ім. Шевченка.

Ярослав Бачинський


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі