На Тернопільщині до військоматів не з'явилися майже 10 000 чоловік

25.05.2018 07:12   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

До військоматів не з'явилися майже 10 000 чоловік, про це розповів військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату полковник Леонід Нечипорук, повідомляє сайт Доба.

— У військових комісаріатах Тернопільської області проводиться весняний призов на строкову військову службу. З Тернопільської області на військову службу мають відправити 420 призовників. Вже призвано та відправлено до війська 350 чоловік. На цьому тижні маємо відправити ще 70 призовників, — розповів полковник Леонід Нечипорук.

Також військовий комісар повідомив що явка на військомати районів дуже низька.

— Виклику на призовні дільниці підлягає 20 тисяч 427 призовників. Викликали 15 тисяч 700 чоловік. Не з'явилися 10 тисяч 775 призовників, а це понад 69 % призовників. Працівниками військових комісаріатів спільно з правоохоронними органами та сільськими радами проводяться розшуки та вручення повісток, — коментує військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату полковник Леонід Нечипорук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі