На Тернопільщині п'яний чоловік розбещував дівчинку

24.05.2018 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

Жителька Збаразького району повідомила у поліцію про розбещення її шестирічної доньки, та звинувати у цьому сусіда, повідомляє сайт ГУНП Тернопільської області.

Начальник відділу ювенальної превенції Тернопільської області Петро Тихович повідомив, що злочин трапився ще 15-16 травня, але жодних заяв у поліцію не надходило через те, що підозрюваний намагався відкупитися солодощами та історією про "велику спільну таємницю". Але дитина все таки розповіла матері про те, що трапилося.

Читайте також

ДТП можна оформити онлайн
В Тернополі поліцейські оштрафували нетверезого дебошира

За попередньою інформацією зловмисник є сусідом сім'ї, 1961 року народження. У день скоєного чоловік розпивав спиртні напої з другом. До будинку вбігла дівчинка, вона була брудною тому попросила води аби помитися, щоб не сварились батьки. Коли колега пішов, чоловік підійшов до дівчинки та почав вчиняти розпусні дії. У скоєному він зізнався вже тоді, коли приїхала поліція. 

Медичний огляд дівчинки не виявив слідів проникнення.

Вирішується питання про затримання підозрюваного.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі