Візити туристів на Тернопільщину зросли втричі

24.05.2018 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Кількість держав, які цікавляться Україною загалом і Тернопільщиною зокрема, за останні роки суттєво збільшилася. Це свідчить про ефективну промоцію нашого краю, наголосив керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Віталій Сікіринський.

Він повідомив, що за останні два роки, згідно із статистикою, Тернопільщину відвідали втричі більше туристів. Натомість візити міжнародних делегацій впродовж останнього року зросли вдвічі. Так, впродовж минулого року Тернопільщину відвідали близько 100 міжнародних делегацій, пише сайт ОДА.

За словами Сікіринського, сьогодні курс на європейську інтеграцію для української держави набув стратегічного значення. Українці визнають та обирають європейські цінності: свободу, демократію, верховенство права і сповнені рішучості будувати сильну державу на цих основах.

«Одним з пріоритетів роботи обласної державної адміністрації є, безперечно, формування позитивної громадської думки стосовно євроінтеграційного курсу України. Ознайомлення якомога ширшого кола громадськості області з європейськими цінностями й традиціями, а також популяризація європейських культурних цінностей серед громадськості Тернопільщини. Пам’ятаймо, Європа починається з кожного з нас, наших дій та результатів», — підсумував Віталій Сікіринський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі